Національний Еразмус+ офіс в Україні взяв участь у Виставці “Освіта та кар’єра – День студента 2015” та „Освіта за кордоном”

12-14 листопада 2015 р. у Києві у відбулась щорічна міжнародна спеціалізована виставка “Освіта та кар’єра – День студента 2015” та виставка закордонних навчальних закладів „Освіта за кордоном”, в рамках якої 12 листопада з 12.00 до 14.00 Національний Еразмус+ офіс в Україні провів Інформаційну сесію для студентів, викладачів та представників ВНЗ.

Інформаційна сесія присвячена можливостям співпраці з програмою Еразмус+ за напрямом мобільності (для студентів та викладачів), розвитку потенціалу та за напрямом Жана Моне.

Під час Виставки у всіх бажаючих була можливість поспілкуватися з випускниками Програми Erasmus Mundus. 

На сьогоднішній день виставка є найбільшим заходом в Україні, що присвячений вищій освіті в Україні та за кордоном і надає змогу всім бажаючим отримати інформацію безпосередньо від представників ВНЗ. У виставці «Освіта та кордоном» будуть представлені більше 70 вузів з різних країн світу.

Матеріали презентацій: http://erasmusplus.org.ua/novyny/1096-informatsiynyy-den-prohramy-erazmus-dlya-vyshchykh-navchalnykh-zakladiv.html

Офіційна сторінка Виставки: http://www.osvitainfo.com.ua/

Попередня Презентації Інформаційної сесії Національного Еразмус+ офісу в Україні (м.Харків, жовтень ...